Det seneste nummer af Kulturen i Gladsaxe

Kulturen i Gladsaxe udsender et blad af samme navn med infomation fra foreninger, kulturelle begivenheder i kommunen, den seneste liste over medlemsforeninger og deres kontaktoplysninger.

Bladet udkommer på papir og kan hentes på Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus og på bibliotekerne. Læs det for at holde dig orienteret.

Det er også tilgængeligt digitalt her på siden. 

Klik her for at læse det seneste nummer af bladet.

På undersiderne under menupunktet Bladet kan du finde tidligere udgaver af bladet. De er organiseret efter årgang.

Bladene er i PDF-formatet, som vises med det gratis dokumentvisningsprogram Adobe Reader. Hvis du ikke har dette program på din pc, kan du hente det her.

Har du Windows 8/8.1/10, findes appen Reader, der kan vises dette dokumentformat. Benytter du en tablet-pc som iPad eller en smartphone, kan den allerede vise PDF-dokumenter som standard.

For at gemme et PDF-dokument lokalt på din pc, kan du venstre-klikke på download-linket. Herved åbnes det i et nyt vindue og vises. Men for at gemme det på din egen harddisk skal du klikke på knappen Download i øverste højre hjørne. Gør du det, downloades det og åbnes i dit PDF-visningsprogram - f.eks. Adobe Reader. Herfra kan du åbne menuen Filer > Gem som... og gemme PDF-filen i en mappe på din egen pc efter eget valg.

Dokumentet kan også printes på din printer fra dette program - men pas på! Der er mange illustrationer - det betyder, at der kan bruges en del dyr blæk.

Indholdsfortegnelse:

Kort sagt.... - side 3
Formandens hjørne - side 4
Afskedsreception - side 5
Gladsaxe Viseforening - side 5
Vikingespil - side 6-7
Asa troen - side 8-9
Kulturbustur - side 10-13
Gladsaxedagen - side 14-19
Kulturelle Samråd Danmark - side 14-19
Gladsaxe Jazzklub - side 22-25
Politisk Kulturdebatmøde - side 26-27
Lederakademiet Stjernetræf - side 28-29
Succes for folkemusikken - side 30-31
Kulturlederpris/Ungdomslederpris/FOUvalg - side 32-34
Søg fonde - side 35
Kulturenguiden - side 36-42
Kulturens bestyrelse - side 43