Arrangementer for medlemsforeninger

Her annonceres arrangementer for Kulturen i Gladsaxes medlemsforeninger. 

Send os en beskrivelse af jeres arrangement eventuelt med billeder til e-mail info@kulturen.dk. Så lægger vi oplysningerne ud på denne side. 

Næste udgave af bladet Kulturen i Gladsaxe udkommer i december 2018. Hvis I ønsker et kommende arrangement med i bladet, send da en beskrivelse af det til ovennævnte e-mailadresse. 

Det er også muligt at få en artikel om et afholdt arrangement med i bladet. Send det bare til os med billeder og det hele!

Invitation til workshop om fremtidens energikilde

Kære beboer på Stengårds Alle, Ærtemarken, Alsikenmarken, Indmarken og Bygmarken.

Fra d. 3. maj 2019 skal villa- og rækkehusejere i Gladsaxe Kommune begynde at sortere madaffald.

I den forbindelse inviteres du som borger til en dialogaften. Her får du mulighed for at udtrykke din usikkerhed og eventuelle bekymringer, men også dine visioner der ligger forud for fremtidens sorteringsordning.

Jeg er studerende i teknoantropologi fra Aalborg Universitet (København). Det betyder, at min indgangsvinkel til aftenens arrangement er borgernes oplevelser, tanker og evt. ideer for nye alternative løsninger. Min idé er at give jer mulighed for at italesætte jeres tanker om fremtidens nye sorteringsordning. I får mulighed for at dele jeres erfaringer og ideer til gode smarte løsninger på affaldssortering i fællesskab.

Jeg har inviteret en medarbejder fra Miljøafdelingens affaldsteam (Gladsaxe Kommune), der vil fortælle om den nye affaldssorteringsindsats og hvad madaffaldet omdannes til.

Fællesskabet muliggør et godt udgangspunkt for at diskutere usikkerheder og visioner der følger med en ny sorteringsordning derhjemme. Derfor håber jeg at arrangementet kan være et forum, hvor vi sammen kan vende de bekymringer, der eventuelt kunne forekomme. Så hvis I for eksempel går derhjemme og føler jer udfordret med pladsmangel, eller design af skraldespand, kan vi sammen se på forskellige smarte og alternative muligheder.

Tirsdag d. 9. april kl. 19.00

Invitation til workshop - Om fremtidens energikilde

Jeg vil bruge denne dialogaften til mit semesterprojekt, som skal afleveres juni 2019. Derfor håber jeg at I vil arbejde sammen med mig så vi sammen kan gøre en forskel.

Det er gratis at deltage! Der vil bydes på kaffe, te og kage. I er mere end velkomne til at kontakte mig for yderligere info.

Med Venlig Hilsen

Zahra Yamollaei

Tlf.: 61 31 02 37 mail: zyamol14@student.aau.dk 

Adresse: Grønt IDEcenter, Gladsaxe Hovedbibliotek, Søborg Hovedgade 220, Søborg.

Program

19.00 – Velkomst.
19.10 – Præsentation af aftenens dagsorden.
19.15 – Repræsentant fra Miljøafdeling Gladsaxe Kommune - oplæg om madaffald.
19.35 – Dialog i grupper.
20.45 – Zahra vil samle status.
20.50 – Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til kommunens repræsentant.
21.00 – Borgere har mulighed for at henvende sig til Zahra for yderligere deltagelse i undersøgelsen eller for evt. spørgsmål.

 


Med april måned fortsætter Gladsaxe Jazzklub sin sæson med to arrangementer i kulturhuset Telefonfabrikken. I samarbejde med Telefonfabrikken præsenterer jazzklubbens Intimscene en anmelderrost dansk trio, og på den store scene vil - senere på ugen - et populært svensk orkester underholde med 1920’ernes klassiske jazzlyd.  

Jazz-nydning i april – på 2 scener

Heine Hansen - og Dr. Rulles Jazzklinik (S)

Heine Hansen Trio bringer stor musikalsk nydelse til sit publikum - virtuositet er i den grad i højsædet. Pianist Heine Hansen har siden en meget ung alder markeret sig om et fremtrædende talent på den danske jazzscene, hvilket også indbragte ham det anerkendte Jacob Gade legat i en alder af 22 år. Siden har han også modtaget Ben Webster-prisen (2016). Han er en efterspurgt og respekteret koncertpianist med stor indfølingsevne og sublim teknik, og har bl.a. spillet med Hugo Rasmussen, Caroline Henderson og NHØP.

Dr. Rulles Jazzklinik (S) har i flere årtier dvælet ved 1920’ernes klassiske jazzlyd, hvor eksempelvis vaskebrættet i visse miljøer blev anvendt i stedet for trommer. Den autentiske gengivelse er bandet sluppet godt fra, udtrykker anmeldere. Bandet besøger hyppigt danske jazzklubber og festivaler, og det anbefales herfra, at den lokale arrangør finder danseplads til sit publikum. Der varsles om trængsel på gulvet!

Arrangementeterne finder sted i Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus, Telefonvej 8, 2860 Søborg

Tirsdag 23. april 2019 kl 20.00  - 22.00

Dørene åbnes kl. 19.30 for koncertgæster.                                                            

Besætning: 

Heine Hansen, klaver;  Thomas Fonnesbæk, kontrabas, Jeppe Gram, trommer.

Entré:  50 kr. for medlemmer / 80 kr. for ikke-medlemmer

Fredag 26. april 2019 kl 20.00 - 23.00

Dørene åbnes for spisende gæster kl. 18.30 og kl. 19.30 for koncertgæster.                                                                                                          

Besætning:                                                                                                         

Pelle Sandberg, kornet og vokal; Erik Rydén, trombone og vokal; Jan Hillbom, sopransax og vokal; Torbjörn Nager, banjo, guitar og vokal; Klas Ottosson, tuba og vokal, Tobias Lindquist, vaskebræt og vokal.                     

Entré:  60 kr. for medlemmer / 100 kr. for ikke-medlemmer

Spisning:  120 kr. pr. kuvert. Maden leveres af Madkartellet.

Menu: Helstegt oksefilet stegt i smør, hvidløg og timian. Dertil flødekartofler med peberfrugt og en grøn salat med viniagrette.

Tilmelding:  www.gladsaxejazzklub.dk

Spørgsmål til billetkøb, ring gerne til:

Jan Engblom: 28 40 37 15 eller Henning Tranberg: 44 44 16 91