Det har været en fantastisk dag for Gladsaxe Garden!

Købmand Per Mikkelsen holder en lille tale for Garden og håber, at Garden vil være at se i Gladsaxe og omegn i mange år fremover.

Købmand Per Mikkelsen holder en lille tale for Garden og håber, at Garden vil være at se i Gladsaxe og omegn i mange år fremover.

Det har været en fantastisk dag for Gladsaxe Garden. Vi havde ansøgt DUF via Landsgardeforeningen om støtte pga. tabte indtægter ifm. Covid-19. Vi fik afslag! Vores lokale købmand Per Mikkelsen fra Meny i Søborg hørte om dette og bad os om en ansøgning. Per er meget optaget af, at foreningslivet trives i kommunen og støtter på mange forskellige måder div. foreninger.

I dag valgte Per Mikkelsen og Meny i Søborg at støtte Gladsaxe Garden med hele 30.300,00 kr. Vi kan slet ikke få armene ned!

Gladsaxe Garden siger tusind TAK for det flotte sponsorat!

VI KAN IKKE FÅ ARMENE NED❣

Overrækkelse af blomster.

Og et gavebevis. Hvis Per havde spurgt Matti, hvad pengene skulle bruges til, ville det helt klare svar have været chokoladekiks og is!

Arrangementer for medlemsforeninger

Her annonceres arrangementer for Kulturen i Gladsaxes medlemsforeninger. 

Send os en beskrivelse af jeres arrangement eventuelt med billeder til e-mail info@kulturen.dk. Så lægger vi oplysningerne ud på denne side. 

Næste udgave af bladet Kulturen i Gladsaxe udkommer i december 2018. Hvis I ønsker et kommende arrangement med i bladet, send da en beskrivelse af det til ovennævnte e-mailadresse. 

Det er også muligt at få en artikel om et afholdt arrangement med i bladet. Send det bare til os med billeder og det hele!

Del siden